Corpus et Vita

Balans in lijf en leven

AGENDA
Zomerworkshops:
Aroma workshop
hou deze site in de gaten!

Kinesiologie cursussen: (geaccrediteerd)
Met succes je stress te lijf! Delen 1, 2, 3 en 4:
bij voldoende deelname
hou de cursuskalender van topki.nl of welkin.nl in de gaten!

Energiecentra:
bij voldoende deelname
hou de cursuskalender van topki.nl of welkin.nl in de gaten!

Join 1 en 2:
Bij voldoende deelname
hou de cursuskalender van topki.nl of welkin.nl in de gaten!
kosten inclusief verblijf Euro 600,-- (prijspeil 2018)

JOIN 1 De Saboteur

Join 1 & 2 zijn persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s. Deze programma’s hebben tot doel om (aankomende) therapeuten, maar ook mensen die op zoek zijn naar een zelfontwikkelingsprogramma, hulp te bieden in hun eigen proces.

In Join 1 ga je op zoek naar inzicht in de saboteur of je sabotagegedrag.

Dit sabotagegedrag is in een ieder van ons aanwezig en weerhoud je ervan om je eigen (ziele)pad te volgen. Sabotagegedrag belemmert ontwikkeling van jezelf, waardoor je moeite hebt om veranderingen in je leven aan te gaan en de bevordering van groei van bewustzijnsprocessen niet meeneemt.

Join 1 is gericht op het aanleren van technieken om je saboteur te ontdekken, deze te accepteren en te transformeren, waardoor je teruggebracht wordt naar je eigen basis, je eigen grondhouding en zal inzicht gaan geven in je eigen unieke bestemming. Zo kun je je pad gaan belopen en worden wie je diep van binnen bent.

Als je dit verlangen herkent om uit vastzittende patronen te komen en in te stappen in deze mooie kerngroep, dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere cursus.

De driedaagse opleiding is zeer praktijkgericht, er wordt met elkaar gewerkt, er zijn meditaties, groepsbalansen, kinesiologische technieken en afwisselende kleine workshops. 


JOIN 2 CONFLICTEN

 

Join 2 is een vervolg op het zelfontwikkelingsprogramma JOIN 1, werken aan sabotagegedrag, maar kan ook als los onderdeel worden gevolgd.

In deze module wordt gewerkt aan het omgaan met conflicten. Deze conflicten kunnen binnen in jezelf zijn, maar ook naar buiten toe gericht zijn. Je krijgt inzicht in je omgang met conflicten en mogelijkheden aangeboden om je talent of handvat in te zetten om op een positieve manier met conflicten om te gaan. Je leert om aangeleerd gedrag om te zetten naar een gedrag waarin je positief kunt blijven communiceren met je omgeving, zonder dat spanning en stress de overhand neemt.

Deze driedaagse opleiding is praktijkgericht, er wordt met elkaar gewerkt, er zijn mooie meditaties, werkwijzen en kinesiologische technieken. Je krijgt een syllabus met daarin een mooi werkprotocol dat je voor jezelf of je cliënt kunt inzetten.


Voor de Topki studenten is dit een verplicht onderdeel van de opleiding.
Voor niet Topki studenten telt deze cursus als bijscholing.